About The Courses

Aftësitë e fituara :

3 module

  1. Njohuri të përgjithshme. 135 orë
  2. Qepja e pantallonave dhe xhaketave për femra dhe meshkuj. 130 orë
  3. Qepja e këmishës klasike, jelekut, qepjet për femijë, stilimet dhe veshjet e mbrëmjes. 95 orë

 

Key Features

360 Orë
4,5 muaj
Tarifa për të papunët FALAS
Tarifa për të punësuarit 4000

Apply to course now

,

Rrobaqepsi

  • Price: Free
  • Duration: 4.5 muaj
  • Certificates: Yes
  • Students: 0
  • Lesson: 0