About The Courses

Aftësitë e fituara :

6 module

 1. Estetika e fytyrës.   44 orë
 2. Hidratimi i fytyrës. 54 orë
 3. Masazhet e fytyrës. 29 orë
 4. Masazhet e trupit. 29 orë
 5. Depilimi. 44 orë
 6. Estetika dhe ndërtimi i thonjve. 105 orë

Key Features

305 orë
3,5 muaj
Tarifa për të papunët FALAS
Tarifa për të punësuarit 4000

Apply to course now

,

Estetikë

 • Price: Free
 • Duration: 3.5 muaj
 • Certificates: Yes
 • Students: 0
 • Lesson: 0