About The Courses

Certifikatë për Elektroshtepiake

Aftësitë e fituara :

Niveli I   130 orë

 1. Hyrje në riparimet elektroshtëpiake
 2. Elementet kryesorë të pajisjeve elektroshtëpiake
 3. Riparimi i hekurit të thjeshtë dhe hekurit me avull
 4. Riparimi i pajisjeve elektrike ventiluese, ngrohëse e aspiruese.
 5. Riparimi i bolierit dhe sobave elektrike të thjeshta
 6. Riparimi i frigoriferit shtëpiak me një derë
 7. Riparimi i lavatriçes shtëpiake, gjysëmautomatike

Niveli II  120 orë

 1. Riparimi i kondicionerit
 2. Riparimi i sobave të kombinuara elektrike dhe me gaz, për gatim dhe ngrohje
 3. Riparimi i sistemit të ftohjes së frigoriferit shtëpiak
 4. Riparimi i lavatriçes shtëpiake

 

Key Features

250 Orë
3 muaj
Tarifa për të papunët FALAS
Tarifa për të punësuarit 5000

Apply to course now

,

Elektroshtëpiake

 • Price: Free
 • Duration: 3 muaj
 • Certificates: Yes
 • Students: 0
 • Lesson: 0